onsdag den 5. december 2012

SLEP-test og flere vacciner

I forgårs var jeg til SLEP-test. hold kæft hvor var jeg nervøs, men da jeg kom derind og fik sat mig ned med alle de andre elever, og så hvad testen gik ud på, blev det sku meget overskueligt. Jeg havde over hovedet intet at bekymre mig om, for testen var rimelig nem! Den bestod af to dele, en lytte og en læse (på engelsk self) del, og de var begge lette. SLEP står for Secondary Level English Proficiency test og det er en som alle udvekslingsstudenter skal tage før de tager afsted.

Til workshoppen den 31. oktober fik vi at vide at der endnu ikke var nogen der havde dumpet testen så det var jo bar super fedt!

Vi har ikke fået svar på den endnu men, jeg har en god fornemmelse omkring det!
det er nu præcist en måned siden at jeg modtog min ansøgning fra ASPECT Foundations  , og den skulle egentlig være færdig i dag, men mine karakterer skulle skrives om, for det var for uforståeligt, og så har leg lige fået de sidste vacciner der skulle være færdige inden jeg kunne sende papirene afsted i dag. Det er så også 4 vacciner inden for en måned! :o 

Jeg har enormt svært ved at finde nogle gode billeder af mig selv og min familie så det er jeg også bagud med. 
nåmen den skal bare afsted inden jul!

Efter SLEP-testen var der en workshop ikke så langt derfra som vi så gik over til. Der var en a Explorius's elever fra sidste år som fortalte en hel masse om hendes tur og hvordan det var for hende. Tror at det var godt for min mor at høre det, for hun har jo ikke siddet og læst så mange blogs omkring det! :p hahahaha nej, men det satte virkelig en masse tanker igang omkring det at være væk fra alle og alting, et totalt nyt sted hvor man ingen kender og snak snakke et helt nyt sprog!

det blev måske et lidt langt indlæg, selvom at jeg ikke har så meget nyt at fortælle :p 
Nu hvor det er kommet så tæt på har jeg bare virkelig mange tanker omkring det!

Nå, jeg sidder egentlig og skal lave projekt om nordkorea, så det må jeg hellere tilbage til!

- Freja