søndag den 27. oktober 2013

first quarter grades

Hej alle
Saa er First Quarter overstaaet! Skoleaaret er delt op i to semestre, hver med to quarters. Med slutningen af First Quarter har vi saa ogsaa faaet vores karakterer for hver klasse, hvordan vi saadan ligger. Her er mine karakterer:

Piano Lab: A
Adult Living: B
Current Affairs: A
Transitional Math: A-
U.S. History: B
English 202: A
Biological Science Application in Agriculture (animal science): A+
Resource: (dette er egentlig ikke en klasse saa vi faar ikke karakterer for det) (det er mest saadan en study hall)

Haaber det gaar godt der hjemme!
Knus

torsdag den 24. oktober 2013

Kære familie og venner og andre der kunne finde på at sende ting til mig

Nu er min anden pakke fra Danmark så ankommet. 

Næsten smadret fuldstændig. 
Tusinde mange tak for det dejlige slik men det er nu noget syndt at hele pakken er ødelagt. Hvis I har planer om at sende flere pakker (hvilket jeg håber for jeg elsker at få post) så, please, tænk over hvordan I pakker det ind.
Bind det ind i noget bobbleplast før i putter det i pakken eller hvilket som helst til at gøre at det ikke bliver smadret når postmændene kaster pakken rundt. 
Slikket er stadig spiseligt dog ;) Men mange til farmor og farfar for denne dejlige gave!

Knus,
Freja

søndag den 13. oktober 2013

Homecoming

I sidste uge var det 'homecoming week' eller 'spirit week' hvilket går ud på at homecoming ugen er man klædt ud hver dag. Mandag var "charachter Day" hvor man skulle klæde sig ud som sin yndlings figur. Tirsdag var "Tacky turist" altså dumme turister. Onsdag var "class color" hvor alle freshmen havde orange på, alle sophomorene havde blå på, alle juniors (mig) havde grøn på og alle seniors havde pink og sort på. Jeg et så glad for at juniors fil grøn for næsten alt jeg ejer er grønt eller blåt!
Men da jeg kom hen til skolen fandt jeg ud af at alle juniors skulle Tilde noget College fair så vi var ikke engang på skolen i de første 3 timer. College fair var egentlig så alle eleverne kunne så småt begynde at tænke over hvilket College de vil på. Eftersom det ikke gjaldt mig fulgte jeg bare leah rundt til de college som hun har tænkt over.

De folk der stod servile altid gerne give mig ting og sager og da jeg så sagde at jeg altså ikke var herfra blev de meget nysgerrige og spurgte om alt muligt. En af de College representatives vi snakkede med spurgte endda om vi havde Oliver Twist i Danmark.... Erh... Hvad

Torsdag var "Decade Day" hvor man sjovt nok skulle klæde sig ud som folk ville have set ud i de forskellige årtier. Fredag var School spirit Day hvor vi alle skulle have skolefarverne på... Lilla og guld..... Hvem i alverden vælger lilla og guld som skolefarver? Anyways, eftersom jeg netop ejer intet der er lilla eller guld, lånte jeg en trøje af leah.

Fredag aften var vi på skolen og se vores football team spille mod the Bluejays fra en skole i nærheden. Jeg fulgte ikke rigtig med i kampen, jeg stod bare og snakkede med nogle af mine venner, men vi vandt da men 35-12 :) GO BULLETS!

Fredag aften sov jeg hos Savannah, (en pige der er i min engelsk klasse) sammen med Leah. Mega hygge! Dagen efter tog vi over til Megans hus for at så småt gøre os klar til homecoming lørdag aften. Megan satte mit hår og da klokken så blev lidt i halv seks kørte vi over til Leahs hus hvor vi skulle spise og tage billeder. Vores dates ankom og så blev der ellers taget en bunke billeder (som jeg lover snart kommer på facebook!) og vi spist sig kørte så til Williamsville til selve homecoming. Det var som enhver anden skoleret nu er, lidt til den nedern side men okay. Vi dansede og havde det sjovt og så kørte vi ellers hjem, skiftede og så til Megans kæreste, Coles hus og så film.

Jeg syntes at homecoming var en lidt vigtig del af det amerikanske High School liv så derfor har jeg da lavet dette post :)

Other news: JEG ER I AVISEN! For to uger siden blev jeg interviewet om at være udvekslingsstudent og den artikkel kom så i avisen i tirsdags. Der er dog nogle ting de har fået galt, 1. De skrev min skole i Danmark hed "Broedeskob" og ikke "Broedeskov" som jeg ellers sagde... 2. De skrev at vi i dk fik et nyt skema hver uge når jeg altså mente at man har et uge skema med samme klasser mandage og nye klasser tirsdage osv. 3. Hvilket jeg syntes er den slemmeste. De skrev at jeg var i gang med at lære kinesisk. Ja, de skrev kinesisk. What even. Jeg har overhovedet ikke sagt noget som helst om at snakke kinesisk. Jeg havde lidt en hvad i alverden følelse da jeg læste det. Hvis i vil læse artiklen, er linket her


Men det var ellers alt for denne gang, jeg håber alt går godt der hjemme!

Knus,
Freja