fredag den 18. april 2014

Sprig break

Lige nu er klokken fire om morgenen. Jeg sidder i bil med Todd, Isaac, og Aaron, og vi er på vej hjem til Illinois. Vi havde egentlig en dag mere i den condo vi havde lejet, men vejret har ikke været det bedste så vi tager hjem en dag tidligere. 

Søndag var vi på stranden og bade i det atlantiske ocean og grave huller i sandet. Så cyklede vi til frokost på "British open pub" og Mom og jeg bestilte tid hos en dagspa. 

Mandag kan jeg ikke helt huske hvad vi lavede... Tror vi cyklede rundt eller noget. Vi fandt et økologisk supermarked som Mom blev helt vild med, vi købte en masse og de to ældste drenge var helt oppe at køre over at de fandt Voss glas flasker med vand fra Norge... De drikker vand som bare fanden. 

Tirsdag var vejret lige ud sagt lort. Det regnede, var overskyet og bare irriterende at se på. Pop skulle ud og have skiftet en af sine hjul på bilen så Eli, Isaac, Aaron, pop og jeg tog over til fastlandet South Carolina og fik det gjort hos en bilhandler. Så mødte vi op med Mom, Sera og Gigi til frokost på Bullies BBQ. Nok det bedste barbecue jeg bogen sinde har fået! Det var et meget lille sted, sammensat med en gasstation. Der var skrevet over alt på væggene, alt sammen hilsner/anbefalinger om hvad de syntes om stedet. Det var skift at se. Fx. Var der familien Brasjk fra Sverige! 
Om eftermiddagen var vi i poolen selvom det regnede. Der er to store udendørs pools og et udendørs hot-tub. Der var også et indendørs hot-tub, som så lige var 100 grader fahrenheit hvilket svarer til 37.7 grader celcius! 

Onsdag var det så at Mom og jeg havde bestilt tid hos det der sted. Hun havde bestilt en pedicure og jeg en massage. Virkelig afslappenede! Massage briksen jeg lå på var opvarmet så det var super dejligt!! Så cyklede vi hjem igen og så til fat baby's pizza for frokost.

Torsdag lavede vi ikke rigtig noget, for det var pænt koldt om morgenen. Da solen så kom ud gik vi ned til poolen og lå i måske en time. I hvertfald var det for langt tid, for jeg er en smule solbrændt. Fedt nok, godt gået, Freja. 
(Lige nu er Money For Nothing af Dire Straits kommet på radioen og jeg kan ikke lade være med at tænke på min dejlige far ❤) 
Så gik vi ned til en restaurant rimelig tæt på hvor vi bor og spiste frokost og så over for at få en is. Da vi kom tilbage til vores condo gik Sera, Eli og jeg ned til den indendørs pool. "Pool" er måske så meget sagt, der var tidligere nævnte 37.7 grader varmt super lille bobblebad og så sådan en svømme maskine, hvor den laver strøm i vandet så man skal svømme for ikke at blive skubbet tilbage. 

Og nu er det så tidlig fredag morgen... Alle er trætte... Jeg undskylder for nogle stavefejl, min hjerne er ikke helt vågen og jeg har ikke snakket dansk i lang tid. 

Knus,
Freja


søndag den 13. april 2014

SOUTH CAROLINA

Nu er det så dag 3 her på Hilton Head Island i South Carolina. Klokken er halv ni og jeg er stadig i min seng. 

Fredag tog vi af sted fra Sylvania Inn tidligt om morgenen og kørte til Tanger Outlet Mall og shoppede. Det var en kort køretur og jeg købte solbriller, shorts, en hvid top og klip klapper. Så mødte vi op med resten af familien, Todd, Isaac og Aaron og kørte så mod Hilton Head. South Carolina et så flot!! Der er Palme træer over det hele og 25+ grafer hver dag! 
Her er lige et billede fra da vi kørte ind i South Carolina. 

Lejligheden vi bor i er fantastisk!!! Der er fire værelser, et Master bedroom hvor Mom, pop, og Gigi sover, så er der et lille rum ved siden hvor sera sover, et med to Queen størrelse senge hvor drengene sover og så et værelse med en King size seng spm jeg har for mig selv! Der er endda badeværelse til alle værelserne!! Jeg tror jeg har fundet paradis!

Da vi ankom her omkring klokken 16 fredag, delte vi værelser og gik så ud for at finde et sted st spise. Det blev til New York style pizza :) Så gik vi hjem og så kunne Gigi da ikke holde sig fra at gå ned til vandet længere, så sera, Gigi, Mom, pop, isaac, aaron og begik ned på stranden som altså er lige uden for vores vinduer! Vandet var temmlig varmt og sandet var lækkert. 

I går morges stod jeg op omkring klokken ti, spiste morgenmad og så delfiner ud af vores vinduer!!! så vill Gigi og sera ned på stranded igen for det bar lavvande og der var dannet sådan en sandbank mellem vandet så eli og jeg tog dem ned til stranden og så lidt efter kom isaac og aaron. Da vi kom op til vores lejlighed igen besluttede vi os for at vi ville leje nogle cykler og det gjorde vi så pg tilbragte resten af dagen med at cykle rundt på øen. Vi stoppede i Harbor Town som så jo var en havne by. Det var et stort lysthus og massere af dyre både og virkelig flotte træer, så vi skulle da have et familie billede 
Fra venstre er det: Aaron, Isaac, den lille er Gigi, Eli, så Sera, mig, Mom and pop. 
Selvfølgelig skulle jeg op i det træ! Her er det Eli, Aaron, Gigi, Sera og jeg. 

Vi cyklede så hjemad og så på en eller anden måde fik kommet væk fra pop og isaac.... Vi fandt dem så senere hen... Gigi var i en af de der vogne man sætter bag på en cykel så hun ikke blev for træt. 
Da vi kom hjem var klokken næsten 18 og alle var ok sulten så vi købte nogle pil-selv-rejer som drengen kunne spise. De lærte mig at spille checkers og sluttede så dagen af med st vinde over Aaron i det :)

Nu er det så søndag morgen og jeg er godt træt! Håber alt går godt derhjemme og jeg vil så ellers prøve st falde i søvn igen, selvom jeg hører lyde frs stuen... 

Knus, 
Freja

torsdag den 10. april 2014

Spring break!

Status rapport: sidder lige nu på bagsædet i moms Porsche med Gigi og en syg Serafina. Klokken er halv ti og vi har sat af fra Nashville her til morgen. Den står på 8 timers kørsel mere til vi kommer til vores endelige destination: Hilton Head, South Carolina for påskeferien/Spring Break. 
Vi tog afsted omkring middag i går, pga. Isaac, sera, aaron, Mom og pop var syge og måtte tages til lægen for at se om de var smitbare. Heldigvis var alle andre end aaron usmitbare og så kørte vi ellers af sted. Det er Mom, Eli, Gigi, Sera og mig i porschen. 

I dag sigter vi efter at vi kører til Atlanta, Georgia  og så videre til enten Augusta eller Marne... Hvor end så det er...

Vejret i Illinois har været temmlig meget op og ned med dage hvor vejret var lummert og regnede og kolde dage med solskin. Men nu hvor vi er i.... Jeg har lyst til at sige Tennessee?... Er det dejlig varmt og træerne er grønne! Endelig begynder det at føltes som forår! 

Har så fået nogle flere stater jeg kan sige jeg har set. Vi kørte igennem Kentucky, og ja, Tennessee og så til Georgia i dag. 

I går var vores Research Paper så due. Mandag aften havde jeg én side tilbage, og jeg blev så færdig og sendte den til vores lærer tirsdag i min Resource time. Pyyyyhaaa hvor er det godt at være færdig!! 

Resten af flokken, Pop, Isaac og Aaron tager så afsted i dag og vi møder dem så når vi kommer til Savannah i South Carolina. 

Håber alt står godt til derhjemme og mange tak for pakkerne der er kommet her i løbet as fuck de sidste to uger! 

Vi ses om ikke så lang tid!
Knus,
Freja