torsdag den 6. februar 2014

Snefri, snefri og atter snefri.

Siden vi startede på andet semester her efter jul har vi haft ikke en, ikke to, ikke tre, men SEKS snefri dage hvor skolen har været lukket. Nogle gange var der ikke engang noget sne, det var så til gengæld -28 grader. I dag har vi igen snefri. Det havde vi også i går... Nogle uger har vi kun været i skole 2 dage 
Jeg griner så småt af den smule sne der skal til for at amerikanerne går helt amok og lukker skolerne. Nej, sådan noget skal sku ikke stoppe skole hjemme i Danmark. Lidt sne har ikke gjort skade. Jeg husker da flere gange hvor jeg har vadet hjem fra skole i sneen. Her flipper de helt ud hvis de får 20cm sne hahaha

Jeg er rigtig glad for mit nye skema, især med psykologi som er temmlig svært men også mega interessant! Så har jeg også en nice lærer så det er super. 

Ellers ikke meget nyt, har fået set Catching Fire og så ellers sovet en del. Amerikansk  mad er stadig underligt og jeg savner godt nok mors frikadeller med brun sovs og kartofler. 

Det er februar og det betyder Valentins dag som åbenbart er noget stort noget her..... Ved ikke helt hvad det skal gøre godt for, det burde ikke være den eneste grund til at være sød ved hinanden eller den eneste dag til det. 

Ja, moster Rie, det er meget koldt her og jeg siger pænt tak for de hjemmelavede sutsko :)

I er alle velkomne til at tilføje mig på snapchat hvor man kan sende billeder til hinanden og sådan. Mit brugernavn er "freyaaah" hvis jeg husker korrekt :)
Altid dejligt at kunne se lidt med i hvad der foregår der hjemme (fx. Vores kat Jack der åbenbart her til morgen (aften i dk) havde en levende mus hjemme i køkkenet hos mor)

As alwsys,
Yours truly,
-Freja